Opstart trainingen

Beste Leden, ouders, (hopelijk) toekomstige leden & sympathisanten,

Opnieuw rugby op de Vloed!!

In deze sombere tijden mag er ook wel eens wat positief nieuws komen.

Gezien de omstandigheden kan rugby uiteraard enkel maar onder bepaalde voorwaarden.  Onze Covid-19 commissie heeft enkele maatregelen verder uitgewerkt en vandaag hebben wij vanuit de gemeente het licht op groen gekregen om alvast de trainingen te hervatten.

Zoals in onderstaande mail reeds aangekondigd herstarten wij dus op vrijdag 14/08/2020.  Gelieve de maatregelen in bijlage goed door te nemen en na te leven.  Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we kunnen blijven rugby spelen. Indien vragen over deze maatregelen kan je steeds terecht bij Kajsa Swerts (0471/93 01 14)

Deze maatregelen blijven alvast van toepassing tem 31/08/2020 of tot er door de veiligheidsraad wijzigingen worden doorgevoerd.

Meer praktische informatie betreffende de trainingen mag U verwachten van de ploegverantwoordelijken en/of de trainers.

Voorlopig nog zonder kantine, maar laat ons hopen dat ook daar vanaf 01/09/20 verandering in zal komen.

Alvast veel plezier op de eerstvolgende trainingen & op naar een succesvol rugbyseizoen.

Met sportieve groeten

Het RC Laakdal bestuur

.

.

.

.

Beste Leden, ouders, (hopelijk) toekomstige leden & sympathisanten,

Met dezelfde wrange nasmaak als de manier waarop abrupt een einde gekomen is aan het afgelopen seizoen, dreigde het nieuwe seizoen vertraagd op te starten.

Vooral in de provincie Antwerpen worden er strengere maatregelen opgelegd dan elders in het land.

Het is niet steeds duidelijk wat er nu wel en niet mag, doch onze covid-commissie had een samenvatting van de maatregelen opgemaakt voor een heropstart, dewelke wij laten goedkeuren hebben door het gemeentebestuur.

Vanmiddag zijn er echter nog belangrijke wijzigingen gekomen die ervoor gezorgd hebben dat we jammer genoeg voor een gedeelte moeten herbeginnen. Hiervoor gaan we morgen nog eea verder kortsluiten met de gemeente.

Het goede nieuws is echter dat er opnieuw getraind gaat kunnen worden, doch wel rekening houdende met een aantal maatregelen dewelke wij later deze week nog zullen bezorgen. (ons huiswerk was helemaal klaar, doch de persconferentie van vanmiddag heeft roet in het eten gestrooid waardoor we gedeeltelijk moeten herbeginnen)

Onder het moto “beter iets dan helemaal niets” staan wij dus paraat om jullie opnieuw met open armen te ontvangen.  (jammer genoeg wel niet letterlijk 😉)

Momenteel zijn we dus nog enkele zaken verder in orde aan het maken en mede door de hittegolf van de komende dagen hebben we besloten om met alle categorieën op vrijdag 14/08/2020 weer op te starten. Noteer dit maar met stip in je agenda.

Onze trainers zijn er alvast klaar voor, hopelijk jullie ook.  Laat ons er samen voor gaan, doch steeds met de nodige maatregelen in gedachte opdat we dat Covid-beestje klein kunnen krijgen.

Wegens deze vertraagde opstart en mede omdat er voorlopig nog niet met contact getraind kan worden zal de competitie eveneens later opstarten. (vanaf begin oktober)

Hopende op een massale opkomst & hou het vooral veilig,

Met sportieve groeten

Het RC Laakdal bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.