Nieuwe leden

Wist je dat je bij onze club 4 trainingen gratis mag proberen?

Bij Rugby Club Laakdal zijn we steeds actief op zoek naar nieuwe leden om onze rugby familie uit te breiden. Daarom geven wij iedereen de kans om rugby eens uit te proberen. Omdat één kennismaking vaak weinig te vertellen heeft en je rugby echt moet beleven in al zijn glorie. Kan je bij ons tot 4 trainingen deze leuke unieke sport komen testen, dit geheel vrijblijvend en GRATIS!

Wil je graag rugby uitproberen? Welkom bij Rugby Club Laakdal! Voor een vlotte administratieve afhandeling vragen we je om onderstaande gegevens in te vullen. Hierdoor wordt er een “try” licentie aangemaakt en ben je volledig in orde i.v.m. verzekering en kunnen we je makkelijk in contact brengen met de juiste teammanager / coach.

Belangrijk – eerst de gegevens van de speler of speelster. Is de speler of speelster minderjarig krijg je onderaan het formulier ook de kans om de contactdetails van beide ouders na te laten zodat we indien nodig iemand kunnen bereiken. Deze gegevens worden conform de geldende wetgeving opgeslagen en bewaard. Ben je na je inbegrepen gratis trainingen niet overtuigd dat rugby jouw sport is, dan worden jouw gegevens verwijderd.

Inschrijvingslink:

Proefperiode is om wat nu?

Heb je het rugby virus helemaal te pakken en wil je graag aansluitend bij je team? Super! Zeg het alvast tegen je coach en teammanager! De volgende stap is je lidgeld betalen en je medische fiche in orde brengen.

De medische fiche moet ingevuld zijn door:

● Onder de 14 jaar: éénmalig

● Tussen 14 en 35 jaar (45 voor dames): om de 2 seizoenen nieuw attest

● Boven de 35 jaar (45 voor dames): elk seizoen nieuw attest

De medische fiche kan je downloaden via de link en kan je alvast je eigen gegevens invullen, daarna maak je een afspraak bij je huisarts voor de verder invulling.

Daarna dien je enkel je lidgeld te betalen en je bent officieel een rugby speler of speelster! We geven je alvast een overzicht van onze lidgelden. Deze prijzen zijn telkens geldig voor een volledig seizoen.

Lidgeld prijzen

Senioren heren & dames

210 Jaarlijks (betaling voor 04/09)
  • Betaling na 04/09: €230

U14/U16 en full-time studenten

185 Jaarlijks (betaling voor 04/09)
  • Betaling na 04/09: €205

U6/U8/U10 en U12 (jeugdschool)

160 Jaarlijks (betaling voor 04/09)
  • Betaling na 04/09: €180

U15 & U18-ladies (geen competitie)

160 Jaarlijks (betaling voor 04/09)
  • Betaling na 04/09: €180

Veteranen (occasionele +35 spelers)

100 Jaarlijks (betaling voor 04/09)
  • Betaling na 04/09: €120

Gezinnen met meerdere spelers mogen vanaf de 2e speler 10 euro korting aftrekken per speler.

Het lidgeld dient overgeschreven te worden TEN LAATSTE OP ZONDAG 4 september om te kunnen genieten van de korting & voor de competitiestart (17/09) om in orde te zijn voor de licentie (om een duidelijk overzicht te kunnen bewaren worden betalingen cash en/of via de pinautomaat in het clublokaal niet aanvaard; enkel via overschrijving op onderstaand

nummer).

Argenta bank BE29 9734 1482 3564

Rugbyclub Laakdal vzw – Lindestraat 15 – 2430 Laakdal

Vermeld bij de overschrijving de naam van het lid/leden!!!

Indien je door omstandigheden niet in de mogelijkheid zou zijn je lidgeld in 1 keer te betalen kan een uitzondering aangevraagd worden. Hiervoor kan er in alle discretie contact opgenomen worden via mail met maarten.das@rclaakdal.be.

Je kan bij je mutualiteit een gedeelte van het lidgeld laten terug betalen.