Twizzit

Aan de slag met Twizzit als eindgebruiker

1. Inloggen

Gebruikt jouw organisatie Twizzit? Log dan in en vind alle informatie zoals de planning, groepsindelingen, communicatie en nog veel meer eenvoudig terug.

Ben je lid van meerdere organisaties die Twizzit gebruiken of wil je als ouder jouw account aan dat van jouw kinderen linken zodat je gemakkelijk kan wisselen van account? Link dan zeker de verschillende accounts aan elkaar.

Eerste keer inloggen of login/wachtwoord vergeten

Werken met meerdere gebruikers of accounts

Ouders en hun kinderen

2. Mijn planning & aanwezigheden

Consulteer jouw persoonlijke agenda en geef je aanwezigheden in voor de verschillende activiteiten, zodat verantwoordelijken automatisch op de hoogte worden gebracht.

Overzicht mijn agenda

Mijn aanwezigheid opgeven

3. Inschrijven voor activiteiten

Schrijf je in voor activiteiten aan de hand van inschrijvingsformulieren die je terugvindt in de module “inschrijvingen & aankopen”. Bovendien vind je deze formulieren ook terug wanneer je de activiteit open klikt onder de tab “inschrijvingen”.

Inschrijven voor een activiteit

Mijn inschrijvingen en aankopen raadplegen

Inschrijvingsformulier invullen

4. Chat met jouw groep, begeleiding of andere personen

Gebruik de Twizzit-chat om te communiceren met leden van jouw groep, begeleiders of andere personen binnen jouw organisatie. Start een (groeps)gesprek en deel hier ook activiteiten, documenten en polls met anderen..

Polls organiseren in de chat

Bestanden doorsturen in de chat

Een chat gesprek starten

5. Polls, doodles en lijsten aanmaken

Een rondvraag te starten? Op zoek naar een geschikte datum voor de teambuilding, of wil je maten opvragen voor de nieuwe outfit? Maak gebruik van doodles, lijsten en polls en verzamel zo eenvoudigweg de nodige informatie.

Lijsten delen

Poll, doodle of lijst toevoegen

Polls organiseren in de chat

6. Persoonlijke gegevens aanpassen

Pas jouw persoonlijke gegevens zelf aan in Twizzit, zodat dit steeds correct is in de database van jouw organisatie. In de module “persoonlijke gegevens” kan je drie e-mailadressen ingeven. Alle communicatie die via Twizzit verloopt wordt naar al deze e-mailadressen gestuurd, met uitzondering va login. Stel tevens ook een profielfoto in.

Contactgegevens / profielfoto aanpassen

7. Voorkeuren & meldingen instellen

Stel zelf in welke meldingen je op welk e-mailadres wenst te ontvangen en welke notificaties je via de app wenst te ontvangen.

Voorkeuren voor meldingen en mails instellen

8. Mijn facturen raadplegen en betalen

Raadpleeg je facturen in Twizzit. Bekijk welke facturen reeds betaald zijn en welke nog open staan en betaal eenvoudig online, indien je organisatie deze optie heeft geactiveerd.

Mijn facturen raadplegen

Factuur betalen

9. Duik verder in Twizzit

Ontdek vervolgens alle mogelijkheden die Twizzit jou nog te bieden heeft, zoals evaluaties, media, groepen en nog veel meer..

Bestanden toevoegen en delen

Overzicht mijn groepen

Een overzicht van mijn evaluaties

Evaluaties afnemen